Kedai WFH OppaClick



Justeru ramai yang cuba menjual produk mereka secara online, tetapi masih ramai yang akhirnya kehabisan modal dek asyik mencuba menjual atas talian, tapi masih belum juga buat jualan konsisten. Kononnya nak buat yg jimat, asyik mencari kaedah yang percuma atau yang modal ciput. Nak bisnes laris memang kena ada modal bos. Baru la jualan meroket. Terima hakikat.

Memperkenalkan program usahasama usahawan WFH (Work From Home)   program ini menyediakan page promosi untuk ANDA yang ada produk untuk dipasarkan, lengkap dengan ejen jualan (affiliate) dan menarik lagi, digabungkan TEKNIK PENAMPAN KERUGIAN MODAL, walaupun modal memiliki page promosi ini hanya RM150 sekali sahaja.   

Cara melariskan jualan paling berkesan dan telah pun digunakan sejak turun temurun sejak beratus tahun dulu adalah dengan melantik ejen jualan. Salah satu kaedah untuk menjual online secara efektif juga adalah dengan menyediakan page jualan untuk memudahkan ejen mendapatkan jualan.  Pembayaran komisen pada ejen jualan jauh lebih murah dari kos mengiklan di media masa. Dan ejen jualan ada "wow factor" dalam menjual yakni "human touch".

Dan ejen ini minyak pelincir mereka adalah komisen yang fleksibel. Mereka ada potensi utk dapat lebih jika mereka kerja lebih. Commission driven.  Pengguna pula, hendak membeli dengan manusia dan bukan robot, yang boleh menjawab soalan dan directly assist pelanggan utk buat order.  Di program WFH ini, anda sebagai ahli boleh dapat page jualan utk produk sendiri DAN LEBIH 10,000 ORANG EJEN JUALAN lain berpotensi jualkan produk anda  hanya dengan modal RM150 sahaja. Ini adalah cara pantas merekrut ejen jualan. Sama konsep macam Dropshipping. 


Ada page jualan ni kerja jadi senang giler. Kalau sendiri nak post iklan kat FB, letak gambar dan link page jualan jer. Semua info produk, ayat power, testimoni, freegift, ada dalam page jualan. Bagi link jer pada customer. Ejen nak menjual pun senang, sebab seronok sharekan link. Tak payah bercakap. Tak perlu beria asah skill menjual. Semuanya dah disampaikan dalam page jualan. Kerja bos, ambik order dan pos barang jer. Lebih ramai nak jadi ejen jual produk anda sebab dorang senang dapat sale dalam waktu PKP ni. Nak senang cemana lagi?

Anda Sebagai seorang peniaga pasti tahu betapa mahalnya kos untuk pemasaran. Anda cuba-cuba sendiri pun, tanpa anda sedar anda dah berbelanja ratusan malah ribuan ringgit untuk iklan sahaja. Servis yang kami sediakan adalah berbentuk modal ONE TIME dan pemasaran berterusan. Bayar komisen ejen lebih efisien, sebab anda bayar komisen bila ada jualan. 

Lihat contoh laman-laman web jualan yang dibina oleh WFH. Klik gambar.



P age jualan yang kami binakan untuk menjual produk anda boleh dipromosi oleh team pemasaran anda sendiri dan juga ahli affiliate WFH yang nak mencari pendapatan sampingan dari rumah. Pihak WFH menyediakan tools seperti poster yg cun, animated banner, video, copywriting dan memberi bimbingan kepada ahli dari masa ke semasa untuk membantu mereka mempromosi produk anda dengan lebih efisien. Jika produk anda hebat, menarik, tertarik dan memang da bomb, ditambah dengan Page Jualan yang mantap kami binakan, ahli affiliate akan meroket, menjual produk anda tak henti-henti...!! 







BUKAN ITU SAJA. Program WFH ini ada bonus pasif untuk pemilik Page Jualan. Dengan modal belian anda RM150 tu, anda akan diserap masuk secara automatik dalam program networking WFH

Aduhai... ada lagi?!  dah la boleh viralkan bisnes dengan modal RM150 jer.. WFH ada extra bonus lagi utk  anda. Apabila anda beli pakej page jualan RM150 di WFH, anda automatik jadi ahli VIP program kami. Tiada bayaran tambahan. Ini yang membezakan kami dengan pembikin page jualan yg lain.

Jika anda kongsi, cadangkan, bagitau kawan-kawan tentang servis kami dan ada minimum 5 orang usahawan yang gunakan servis WFH dibawah rangkaian anda, kami beri bonus komisen sehingga 5 level ahli. Tiada upgrade2 atau komitmen lain tersembuyi. Hanya "one time" ajak 5 orang guna servis WFH buat page jualan macam anda buat sahaja. Ini plan duit extra selain bisnes produk anda sendiri. WOW..!! Best..best..!!

Ishh.. senang sangat bos. Tunjuk jer page jualan bos yang dah kami siapkan. Kawan-kawan taknak ke page jualan sendiri untuk produk dorang? Bos sendiri adalah testimoni. Bos sendiri guna. Sharekan pengalaman guna tools WFH. Dapat pulak komisen pasif. Pasif income ni (selepas dah ada 5 kawan buat page jualan) boleh cecah lebih RM19,000 boss..!! Saper nak bagi? Bisnes masyuk, rezeki murah sebab tolong kawan2 berniaga. Modal sekali RM150 berbaloi-baloi...

Lagi yang menarik. Orang sekarang suka tengok video. Jadi setiap page jualan anda yang kami binakan akan disertakan dengan 1 video promo. Video iklan ini akan direka khas untuk mempromosi produk anda. Jadi anda boleh gunakan sendiri untuk promosi. Semua bahan yang digunakan adalah berlesen dan tidak melanggar hakcipta. Boleh upload di Youtube tanpa sekatan. Lihat contoh video promo produk dibawah.

 





Secara Ringkasnya Kenapa Anda Patut Tempah Page Jualan Dengan Kami?

1- Customized Poster, Animated Banner, Video, Copywriting, dan bimbingan untuk melariskan jualan produk anda. 

2- Page jualan dibuka untuk ejen jualkan. Ahli komuniti kami mencecah lebih 10,000 ahli. Jadi ini angka seangkatan tentera ejen yang besar untuk mempromosikan produk anda. 

3- Pasif Income dari program networking. Anda sebagai pembeli page jualan automatik diserap menjadi ahli VIP, tiada caj tersembunyi. Potensi pendapatan pasif sehingga RM19,725.

4- Sistem Affiliate yang biasanya dicaj secara bulanan, anda bayar RM150 sekali untuk lifetime.

 

Semua ni anda dapat dengan belian page jualan untuk lariskan produk/program anda. Cukup berbaloi bos !! Cepat buat tempahan, harga kami akan dinaikkan lagi. Dulu   RM80  , SEKARANG HARGA MASIH  RM150, akan datang , harga memang akan dinaikkan ke RM390  serius nanti jangan nak order bila harga dah mahal. 


p/s: Selepas anda buat bayaran, Team Bikin Bisnes Online WFH kami akan menghubungi (wasap) anda untuk start membina Page Jualan yang ohsem dan mantap untuk anda. Proses bina page jualan mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada tenaga kerja. Maksima 5 hari bekerja